Toivotamme Jutan jälleen tervetulleeksi Kuopioon toukokuussa. Ensimmäinen Olo-Oivallus© workshop tammikuussa keräsi kiitosta osallistujilta. Alla lisätietoja tulevasta tapahtumasta, joka sopii kaikille joogan harrastajille!

Olo-Oivallus© workshopissa kehitämme kehonhallintaa, rikomme hillitysti ja hallitusti rajojamme ja löydämme uusia ulottuvuuksia liikkeissä.
Hienosäädämme hengitysharjoituksia ja syvennämme kykyämme hyödyntää niiden voimaa myös liikkeissä. Lisäämme läsnäolotaitoja, itsetuntemusta ja kehotietoisuutta. Ammennamme muinaisesta joogaviisaudesta oivalluksia omaan harjoitukseen joogatekstien opiskelun avulla.

Teemana eteenpäin taivutuksia ja kiertoliikkeitä

Valmistelemme huolella kehoa eteenpäin taivutuksiin etenemällä niihin asteittain. Saat elämyksiä kehonhallinnasta, jossa rentoutumisen ja lantioon kohdistuvan liikkeen avulla kehosi vapautuu liikkeeseen. Harjoituksissa huomioidaan jalkaterien ja käsien aktivointi, jalkojen yhteys lantioon, lantion kääntö ja tasapainoinen asento. Hengitysharjoitusten avulla tuemme keskilinjaa ja vapautamme selkärangan.

Kiertoliikkeet tasapainottavat harjoituskokonaisuuden. Tutustumme miten kiertoliikkeitä tehdään turvallisesti seisten, istuen ja selinmakuu-asennoista.

Saat kokemuksia ja oivalluksia mielen voiman valjastamisesta ja tietoisesta keskittymisestä, jotka auttavat sinua löytämään kehostasi aivan uudenlaista potentiaalia.

Yoga Nidra syvärentoutuksen aikana saamme nauttia voimavarojen uusiutumisesta ja syvän läsnäolon kokemisesta.

Olo-Oivallus © workshopin teema syventyy päivän aikana. Saat yksilöllistä ohjausta ja halutessasi vinkkejä myös kotiharjoitukseesi.

Olo-Oivallus© workshop räätälöidään osallistujien joogataustat huomioiden; se on tarkoitettu kaikille.

Tervetuloa yllättämään itsesi ja nauttimaan onnistumisen kokemuksista!

Opettaja: sertifioitu Vijnana joogaopettaja Jutta Niala
Hinta: 85€ sis. teen ja pienen välipalan
Aika: su 15.5.2016 klo 10. – 15.
Paikka: Joogastudio Nina Massa, Torikatu 19, 70110 Kuopio.
Info ja sitovat ilmoittautumiset 1.4.2016 mennessä: jutta.niala@joogaolemus.fi

www.joogaolemus.fi

www.facebook.com/Joogaolemus/

 

Vijnana joogan syventävä Olo-Oivallus © workshop 15.5.2016