Johtuneeko sateisista säistä, mutta ajatukseni karkailevat jo miltei päivittäin syksyyn. Malttamattomana suunnittelen tulevan lukuvuoden tunteja sekä jännitän ryhmien toteutumista. Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin on jo muuten käynnissä sekä Kuopion että Siilinjärven kansalaisopistoissa!

Joogatarjonta on Kuopion seudulla todella monipuolista, kansalaisopistojen lisäksi joogaa voi harrastaa myös useilla kuntosaleilla. Heinäkuussa ohjaan itsekin Kunnonsalilla ja Nina Massan jooga & pilates studiolla. Tarjolla on levollisen juurruttavaa yin joogaa sekä dynaamista joogaa. Mukaan tunneille pääsee päiväpassilla / kertamaksulla, ja ilmoittautuminen aina järjestäjän oman varausjärjestelmän kautta. Jos säät sallivat, lauantaisin joogataan ulkona. Puistojoogasta tiedottelen Facebookin puolella.

Vielä sananen syksystä. Osallistuin toukokuussa terapeuttisen slow vinyasa joogan koulutukseen. Huikeat viisi päivää tarjosivat ajatuksia herättävän matkan slow vinyasa joogaan, mutta ennen kaikkea omaan kehoon & mieleen. Hidas hengityskeskeinen harjoitus, joka toistuu kerta toisensa jälkeen samanlaisena, on yksinkertaisuudessaan meditatiivinen ja hellivä kokemus. Vähemmän on todellakin enemmän!

Jos olet kiinnostunut joogaharjoituksesta, jossa syvä hengitys linjaa asanat ympärilleen, niin DADAA: SlowFlow-ryhmä starttaa syksyllä Vuorelassa! Nimestään huolimatta tunti ei ole ”villasukkaköllöttelyä”, vaan teemme mm. aurinkotervehdyksiä ja seisoma-asanoita, mutta hi-taas-ti hi-taas-ti hengityksen johdattelemina. Hidas työskentely ja voimakas hengitys tekevät harjoituksesta vahvistavan ja meditatiivisen.

Sade vie ajatukset syksyyn