Ajankohta: lauantai 1.10. klo 14:00 – 16:00

Tunnin sisältö:

Core- harjoitusten avulla rakennamme vahvan perustan tasapainoliikkeille. Saat elämyksiä uudenlaisesta tavasta lähestyä kehonhallintaa, jossa haastavampiin liikkeisiin päästään rentoutumisen avulla coren pysyessä vahvana. Harjoituksissa huomioidaan myös jalkaterien käyttö ja lantiota aukaisevat liikkeet.

Harjoittelemme kämmenten ja lapaluiden välisen yhteyden syventämistä sekä lantion tasapainoisen asennon säilyttämistä liikkeiden aikana. Saat vinkkejä ylävartalon vapauttamiseen ja hyvään lapatukeen. Paneudumme huolella siirtymävaiheisiin, joilla on tärkeä merkitys tasapainoliikkeissä. Siirtymävaiheiden avulla opit luomaan kevyempiä, tilavampia ja vaivattomampia liikkeitä.

Tunti sopii kaikille:

Aiempaa kokemusta Vijnana joogasta tai käsitasapainoliikkeistä ei tarvitse. Sopii hyvin myös muille liikkujille, esim. kehopainoharjoituksia treenaaville. Tunti räätälöidään huomioiden jokaisen osallistujan joogatausta.

Saat kokemuksia ja oivalluksia miten mielen voiman valjastaminen ja tietoinen keskittyminen auttavat sinua löytämään kehostasi aivan uudenlaista potentiaalia.

Voit varata tunnin Nina Massan joogastudion ajanvarausjärjestelmästä!

Opettaja: Vijnana joogastudion Olo-Tilan omistaja,
sertifioitu Vijnana joogaopettaja Jutta Niala

Paikka: Nina Massa joogastudio, Torikatu, Kuopio
Hinta: 40€, maksetaan paikan päällä. Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Smartumit ja Virike-setelit.

Tervetuloa yllättämään itsesi ja nauttimaan onnistumisen kokemuksista!

www.joogaolemus.fi
Facebook
Instagram

 

”Learn to fly” – Vijñāna joogan käsitasapaino erityistunti Kuopiossa